Het dessert..
De 'kers op de taart'! Tijdens deze workshop creëert u er enkele zelf! |
Workshop Desserts maken Het is de spreekwoordelijke ‘kers op de taart’: het dessert. Daar houdt u toch ook graag een plekje voor vrij? Als u vindt dat het dessert het hoogtepunt van een geslaagd diner is, dan is deze workshop beslist een aanrader voor u! Wat kunt u verwachten tijdens deze workshop: Tijdens deze 3 uur durende workshop maakt u diverse warme en koude desserts met zoete ingrediënten, zoals chocolade en fruit, maar ook met wat minder voor de hand liggende ingrediënten zoals groenten. Na het volgen van deze workshop heeft u voldoende inspiratie opgedaan om uw gasten in het vervolg een fantastisch dessert voor te schotelen. Uiteraard gaat u pas naar huis nadat u uitgebreid heeft genoten van uw zelfgemaakte dessertbuffet. Tarief:
De prijs van de workshop Desserts maken bedraagt € 44,95 per persoon. Deze workshop gaat door bij minimaal 8 personen! Maximaal aantal personen is in overleg Wanneer:
Onze kookworkshops zijn mogelijk op maandag tot zaterdag Enkel op zondag, geen workshops mogelijk. Locatie:
De workshop desserts maken van 'Meer dan Koken' kan doorgaan op onze hoofdlocatie te Heinkenszand. of op één van onze andere locaties in Zeeland. Voor meer informatie, contacteer ons via contact! |
Op het mapje hierboven ziet u waar onze hoofdlocatie is gelegen te Heinkenszand
|